Kontakt os på
29 93 89 99

En tagrenovering gør dit ældre tag sundt og smukt igen

Tagrenovering Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg
Tagrenovering Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

En tagrenovering kan gøre underværker for helhedsindtrykket af dit hus. Har dit tag passet sig selv i mange år, vil dit hus fremstå nedslidt og uplejet. Og det kan afskrække potentielle købere, hvis du vil sælge. Men hvis taget ellers er solidt og tæt, er der ingen grund til at få det skiftet. Få i stedet et uforpligtende tilbud fra Fjordens tagservice og få løst problemet.

Med en god gang kærlighed i form af en tagrenovering, vil dit tag blive sundere og kønnere at se på.

Når dit tag får nogle år på bagen, begynder det at se mere og mere slidt ud. Fordi taget udgør så stor en del af huset, er det noget, der lægges meget mærke til. Snavs, alger og mos sætter sig på taget og kan risikere at ødelægge det, hvis ikke det bliver fjernet.

Forebyg skader på dit tag med en tagrenovering

En tagrenovering er en god idé for dig, der ønsker at forlænge holdbarheden af dit tag og et smukt udseende. Som med alt andet er det bedre at forbygge ødelæggelser på dit tag, end det er at reparere skaderne. På den måde undgår du at skulle ud at investere i et helt nyt tag, der koster fem gange så meget.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Sådan foregår en tagrenovering i Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Et typisk tilbud på en tagrenovering kan indeholde:

  • Algebehandling
  • Tagrens
  • Tagmaling

Algebehandling

Ved en algebehandling sprøjter vi algedræbende væske på dit tag. Vi sørger selvfølgelig for at suge overskudsvæsken op af dine tagrender igen, så vi skåner miljøet bedst muligt.

Efter nogle uger begynder algerne at forsvinde, og dit tag bliver pænere og pænere at se på. Samtidig forbedres dit indeklima. Så undgår du, at børn og voksne i din husstand rammes af uforklarlige forkølelser, allergier eller luftvejslidelser, på grund af et dårligt indeklima.

Tagrens

Ved en tagrens i Nordjylland og Midtjylland renser vi taget for eventuelt snavs og forurening med en højtryksrenser. Vi sørger også for at fjerne de sidste rester efter alger og mos på taget.

Derudover spænder vi dine tagplader efter, så de sidder godt fast.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Tagmaling

Til sidst vil en omgang tagmaling gøre det sidste, for at dit tag nu ser ud som nyt. Vi sørger også for at give dit tag en gang imprægnering, så du lettere undgår alger og mos i fremtiden.

Nu er dit tag helt klar til at blive beundret af dine gæster, forbipasserende eller potentielle boligkøbere. Og dig selv, ikke mindst.

Kontakt Fjordens tagservice, og få et bud på en renovering af dit tag i hele Nordjylland og Midtjylland.