Kontakt os på
29 93 89 99

Tagrens i Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Er taget blevet grimt og beskidt at se på, kan en tagrensning nemt og hurtigt løse problemet. Bestil et uforpligtende tilbud på tagrens fra Fjordens Tagservice, og få dit smukke tag tilbage.

Med tiden bliver taget grimt og beskidt at se på. Det kan der være mange årsager til lige fra forurening fra et nærtliggende industriområde og til algebelægninger og andre vækster, som har slået rod på taget.

Et grimt tag er skidt for helhedsindtrykket af din bolig

Tagrens Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg
Tagrens Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Et grimt tag er en kedelig sag. For taget er den nok mest synlige del af din bolig. Så ser taget grimt, slidt og gammelt ud, kan du male facade, døre, vinduer og ordne haven og indkørslen lige så pænt du vil. Din bolig bliver ved med at se gammel og nedslidt ud, fordi taget ikke er blevet ordnet.

Det giver dig en dårligere anseelse i kvarteret, og venner og familie begynder at synes, det er synd, at du ikke har råd til at købe dig en bedre bolig. Samtidig falder boligen i værdi, og bliver sværere at få solgt, den dag du vil det.

En gang tagrens giver dig et helt nyt tag

Med en gang tagrens – og eventuelt efterfølgende tagmaling – bliver taget som nyt igen uden at det kommer til at koste dig en formue.

Samtidig holder taget længere, fordi du får fjernet det snavs og de bevoksninger, som holder på fugten på tagen. Fugt giver bedre vækstbetingelser for større vækster, og øger risikoen for, at der opstår frostsprængninger i taget, så det bliver utæt.

Er taget først blevet utæt, går der ikke længe før, fugten giver problemer inde i boligen. Det giver råd og svamp i tagkonstruktionen, som igen spreder sundhedsskadelige svampesporer til resten af boligen. Det kan medføre alt lige fra uforklarlige forkølelser over kroniske luftvejslidelser og til allergier hos børn og voksne i husstanden.

Det giver flere sygedage, og en generel dårligere almentilstand for alle, som bor i din husstand.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Hvordan foregår en tagrensning?

Præcist hvordan tagrensningen foregår, afhænger helt af, hvad der har skabt det grimme tag.
Skyldes det primært forurening, kan taget renses med en højtryksrenser, spændes efter og eventuelt males.

Er der tale om algebelægninger og eventuelt større bevoksninger, skal taget først have en algebehandling, inden det kan renses.

Efter rensningen kan du vælge at få os til at male taget. Enten i den farve det allerede har eller en helt ny farve, som gør det nemt for hele omegnen at se, at der er sket noget nyt med dit tag.

Galleri

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have foretaget tagrensning i Nordjylland eller Midtjylland, herunder i blandt andet Hobro, Randers, Viborg, Aalborg og Aarhus, er det bare at kontakte os hos Fjordens tagrensning.

Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på tagrens og et par datoer for, hvornår vi har tid til at rense dit tag.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: