Kontakt os på
29 93 89 99

Algebehandling af tag i Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

En algebehandling er løsningen, hvis dit tag er blevet overtaget af mos og alger. Det ser ikke bare grimt ud. Det forkorter også tagets levetid, og risikerer at give dig råd og svamp i tagkonstruktionen. Få et uforpligtende tilbud fra Fjordens Tagservice på en algebehandling af taget. Så bliver taget flot at se på igen, og kan holde i mange år endnu.

Algebehandling af tag Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg
Algebehandling af tag Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Algebelægninger på taget kommer snigende over tid, og giver gradvist taget en grim og fedtet grønlig, brunlig eller rødgul overflade. Det er grimt at se på, men virker ikke truende for taget. Men det er det!

For får algerne først fat, går der ikke længe, før større vækster som mos og endnu større vækster begynder at slå rod på taget.

Det gør taget endnu grimmere. Så uanset hvor meget du ellers maler facaden, stakittet eller holder haven pæn, vil taget blive ved med at trække ned i helhedsindtrykket. For taget er en af de mest synlige dele af din bolig. Derfor er det vigtigt at holde det pænt.

Alger og mos kan ødelægge dit tag

Samtidig holder alger og mos på fugten, lige som rødderne kan trænge ind mellem samlingerne i tagbelægningen. Det øger risikoen for frostsprængninger, som kan give revner i taget. Revnerne åbner taget yderligere op for fugt og regnvand, som kan trænge ind og give råd og svamp i tagkonstruktionen.

Derfor er det vigtigt, at få grebet ind og fjernet alger, mos og andre belægninger i taget, lige så snart du opdager dem.

Ellers risikerer du at skære årtier af tagets levetid – og få skabt et usundt indeklima. Det kan i værste fald give luftvejsproblemer, uforklarlige forkølelser og allergier hos dig og din familie.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Sådan foregår en algebehandling

En algebehandling foregår ved, at vi sprøjter en algedræbende væske på dit tag. Herefter suger vi overskudsvæsken op af tagrenderne for at passe bedst muligt på miljøet.

Efter nogle uger begynder du at kunne se, hvordan algerne begynder at forsvinde, efterhånden som vind og vejr skubber dem af. Hen over de kommende måneder bliver taget gradvist pænere og pænere at se på. Samtidig reduceres risikoen for fugt- og vandskader i takt med, at algerne forsvinder.

Det tager længere tid at blive algefri, hvis algerne får lov at vokse

Jo længere algerne har fået lov til at gro, jo længere tid går der, inden du kan se effekten af behandlingen. Derfor er det en god idé at tage alger og andre bevoksninger på taget i opløbet.

Har mosset først taget over, tager det som regel længere tid at få bugt med. Typisk vil det derfor kræve 2-4 behandlinger at blive helt mosfri.

Derfor er det en god idé at give taget en algebehandling regelmæssigt. Cirka en gang om året er passende for de fleste.

På den måde er du sikker på, at dit tag altid viser sig fra sin bedste side.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling

Uanset om det er første gang, du skal have fjernet alger, eller du gerne vil forebygge nye algebelægninger, kan Fjordens Tagservice udføre behandlingen af taget for dig.

Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en algebehandling af dit tag i Nordjylland eller Midtjylland, herunder i blandt andet Hobro, Randers, Viborg, Aalborg og Aarhus.

Ønsker du også tilbud på renovering af tag eller måske et tilbud på et helt nyt tag, så står vi ligeledes klar.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: