Kontakt os på
29 93 89 99

Tagmaling i Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Tagmaling Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg
Tagmaling Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Er taget blevet grimt og slidt at se på, kan en gang tagmaling friske det op, og udskyde en udskiftning af taget i nogle år. Kontakt Fjordens Tagservice i dag, og få et uforpligtende tilbud på tagmaling. Så kan du glæde dig over de mange rosende kommentarer, du får om dit ”nye tag” – og en højere ejendomsvurdering.

Er taget blevet så grimt og slidt, at du overvejer at skifte det, kan en gang tagmaling udsætte den dyre udskiftning i nogle år. Så få du mere tid til at spare op til en udskiftning af taget. Samtidig frisker det udseendet på din bolig op, og får folk til at tro, at du allerede har fået skiftet taget.

Få en fagmand til at tjekke taget før tagmaling

Men før du får malet taget, er det en god ide at få tjekket taget af en fagmand. For er der algebelægning på taget, kan taget først males, når algerne er blevet fjernet.

Samtidig er det vigtigt, at tagpladerne er pæne, hele og solide – og er spændt efter. Samt at tagkonstruktionen stadig er frisk og uden råd og svamp. Ellers vil tagmalingen bare dække for problemerne, og få dem til at vokse sig større, uden at du opdager det.

Endelig er det vigtigt at finde ud af, om der er sundhedsskadeligt eternit i tagpladerne. Er der det – og er tagpladerne hele og pæne – kan en gang tagmaling være med til at indkapsle eternitten. Men kun hvis eternitpladerne er overfladebehandlede i forvejen. Ellers risikerer du, at malingen skaber spændinger i eternitpladerne. Det kan føre til revnedannelser, som gør det nemmere for den farlige eternit at sprede sig til det omkringværende miljø – både udenfor og inde i boligen.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Sådan foretager vi maling af tag

Vælger du at få Fjordens Tagservice til at male dit tag, starter vi med at gennemgå taget og tagkonstruktionen for at vurdere, om det kan betale sig at male taget.

Kan det det, renser vi taget for skidt, møg, alger og andre belægninger. Derefter spænder vi alle tagpladerne efter, og sikrer os, at de er hele og sidder godt fast, før vi begynder at male. Derefter maler vi taget i den ønskede farve.

Efter malingen kan vi også imprægnere taget, så fugt og regnvand nemmere løber væk. Derfor bliver taget hurtigere tørt, så alger og andre bevoksninger får svært ved at få fodfæste på det nymalede tag.

Skulle det ikke kunne betale sig, at få malet taget, kan vi også give dig et tilbud på et helt nyt tag til din bolig i Nordjylland eller Midtjylland.

Få et uforpligtende tilbud på tagmaling

Skal du også have malet taget af dygtige fagfolk, som foretager tagmaling over hele Nordjylland og Midtjylland, herunder i blandt andet Hobro, Randers, Viborg, Aalborg og Aarhus. Vi tjekker taget, før vi maler det. Så er du sikker på, at det rent faktisk forlænger levetiden på dit tag at få det malet.

Så kontakt Fjordens Tagservice i dag, og få et uforpligtende tilbud på maling af dit tag.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: