Kontakt os på
29 93 89 99

Nyt tag i Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Nyt tag Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg
Nyt tag Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Skal taget udskiftes, eller skal du have tag på dit nybyggeri? Så få et uforpligtende tilbud på et nyt tag fra Fjordens Tagservice. Så kan du få præcis det tag på din bolig, som du altid har drømt om.

Taget er den nok vigtigste del af din bolig. Den beskytter mod både regn og blæst, og sørger for at murværket og alt inden for dette er tørt og trygt. Også dig og din familie.

Derfor er det vigtigt, at taget altid er tæt og i orden. Begynder der først at opstå problemer med tagkonstruktionen, går der ikke længe, før fugten trænger ind i boligen, og begynder at skabe problemer.

Samtidig er taget den del af boligen, som er mest udsat for elementernes rasen. Og som skal holde til stadig kraftigere storme og skybrud i takt med at klimaforandringerne slår igennem. Det stiller ekstra store krav til tagkonstruktionen og tagbelægningen – både nu og her og langt ud i fremtiden.

Få lagt nyt tag af fagfolk med stor ekspertise

Hos Fjordens Tagservice lægger vi nyt tag på din bolig, uanset hvor i Nord- eller Midtjylland, du bor. Vi har mange års erfaring, og kan lægge alle former for tag med præcis den hældning, udformning og udnyttelse af tagetagen, som du drømmer om.

Så uanset om du ønsker dig et nyt tegltag, pladetag eller blot skal have renoveret en del af taget, kan vi hjælpe dig.

Vi kan klare alt lige fra opbygningen af selve tagkonstruktionen over påsætning af kviste og til pålægning af tegl, tagplader eller tagpap. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Renovering eller helt nyt tag?

Skal dit eksisterende tag renoveres, gennemgår vi først tagkonstruktionen og tagbeklædningen for at finde ud af, hvor omfattende et renoveringsarbejde, der kræves.

Kan den eksisterende tagkonstruktion bære et nyt tag, og kan den nuværende tagbeklædning bruges som undertag, kan vi lægge et nyt tag oven på det gamle tag. Det er en væsentlig billigere løsning end et helt nyt tag.

Skal der lægges helt nyt tag i forbindelse med en totalrenovering af taget, får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen. Derved kan du få mere plads på overetagen. Dog skal du være opmærksom på, at hvis kvadratmeterarealet ændres, skal der søges byggetilladelse til projektet.

Skal der lægges tag på et nybyggeri, får du samtidig mulighed for at indrette tagkonstruktionen præcis, som du vil. Vi sørger selvfølgelig for, at byggelinjer og byggehøjder bliver overholdt, og kan stå for alt tagarbejdet fra der, hvor murværket stopper og til toppen af tagrygningen på huset.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Skal dit tag renoveres, eller skal du have nyt tag på din nybygning?

Så kontakt Fjordens Tagservice i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit nye tag i Nordjylland eller Midtjylland, herunder i Hobro, Randers, Viborg, Aalborg og Aarhus.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: