Kontakt os på
29 93 89 99

Facaderens i Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Facaderens Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg
Facaderens Hobro, Viborg, Randers, Hadsund og Aalborg

Har facaden fået en grim belægning af alger, går der ikke længe, før pudslaget går løs, og mørtlen mellem murstenen smuldrer. For algerne holder på fugten, og kan medføre frostsprængninger i facaden. Det forkorter levetiden på facaden, og åbner op for, at fugten kan trænge ind i murværket. Få et uforpligtende tilbud på facaderens fra Fjordens Tagservice, få genskabt den pæne facade, og forlænget levetiden på dit murværk.

Er facaden begyndt at få en grim algebelægning, der hvor den står i skygge fra havens eller naboens træer? Eller er nordsiden af huset dækket helt af mørke alger?

Så er det med at få gjort noget ved problemet. For algerne er ikke kun med til at gøre facaden grim at se på.

Algebelægninger forkorter levetiden på facaden

For algebelægningerne holder på fugten i pudslaget. Det øger risikoen for, at pudset begynder at gå løs og falder af. Det giver store, grimme afskallede områder på facaden, som kræver reparation, før de forsvinder.

Samtidig får fugten nemmere ved at trænge ind i fugerne mellem murstenene. Det øger risikoen for, at mørtlen mellem murstenene går løs, og falder ud, når frosten sætter ind, og frostsprængningerne slår den løs. Det gør det endnu lettere for fugten at trænge ind i murværket, hvilket i værste fald kan føre til sætningsrevner.

Det er med til at forkorte levetiden på murværket, og gør det sværere at sælge din bolig – og får værdien af den til at falde.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Facaderens genskaber boligens pæne look

For facaden er en af de mest synlige dele af din bolig. Er den grim og slidt at se på, fremstår din bolig misligholdt, uanset hvor meget du ellers har gjort ud af have, hegn og indkørsel.

Derfor er det vigtigt at få fjernet algerne fra facaden, lige så snart de begynder at kunne anes.

Det kan vi klare for dig hos Fjordens Tagservice. Vi foretager facaderens over hele Nordjylland og Midtjylland med miljøvenlige rensemidler, som ikke skader dine blomster og andre planter i bedene omkring din bolig.

Behandlingen foregår ved, at vi sprøjter algerens på facaden, og lader det sidde. Det får algerne til at gå ud og tørre ind. Derefter sørger vind og regn for, at algerne forsvinder lige så stille og roligt.

Derved bliver facaden lige så pæn som før, og kan eventuelt males efterfølgende og imprægneres. Imprægneringen gør facaden glattere, så regnvand og fugt nemmere løber væk, og får sværere ved at sætte sig i pudslaget.

Derved holder facaden sig pæn og fri for alger i længere tid. Selv der, hvor facaden står i skygge.

Få et uforpligtende tilbud på facaderens

Vil du gerne have foretaget en effektiv og miljøvenlig facaderens, er det bare at kontakte os med det samme. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på facaderens og et par forslag til, hvornår vi kan komme forbi og foretage arbejdet.

OBS: Vi foretager også algebehandling af tage i det nordjyske og midtjyske.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: