Kontakt os på
29 93 89 99

Fliserens i Randers, Viborg, Hobro, Hadsund og Aalborg

Fliserens Randers, Hobro, Viborg, Hadsund, Støvring og Aalborg
Fliserens Randers, Hobro, Viborg, Hadsund, Støvring og Aalborg

Algebelægninger på fliserne gør dem ikke alene grimme og glatte at gå. Rødderne fra algerne og de vækster, som slår rødder i algelaget, trænger ned mellem fliserne. Derved udvaskes gruslaget under fliserne, så fliserne bliver ujævne at gå på. Få et uforpligtende tilbud på fliserens og imprægnering fra Fjordens Tagservice, og få genskabt dine smukke fliser, og forlænget levetiden på din flisebelægning.

Der går ikke længe efter du har lagt dine nye fliser, før de første alger sætter sig på overfladen af flisearealet. Særligt der, hvor fliserne ligger i skygge. Her er morgenduggen og regnvandet længere tid om at fordampe, hvilket skaber ekstra gode vækstbetingelser for algerne.

Derfor går der ikke længe, før du kan se et grønligt eller brunligt skær på fliserne – og snart bliver de også glatte at gå på. Særligt om morgenen eller lige efter et regnvejr.

Algerne forkorter levetiden på dine fliser

Får algerne lov til at vokse, går der ikke længe, før større vækster som mos og ukrudt slår rod i algebelægningen. Rødderne fra disse begynder snart at finde vej ned mellem fugerne i fliserne.

Det åbner op for, at fugt og regnvand kan trænge ned i gruslaget under fliserne. Her vil fugten få gruset til at falde sammen, så der opstår hulrum under fliserne. Det får flisekanterne til at begynde at stikke op, så flisebelægningen bliver ujævn, og du får nemmere ved at snuble.

Når vinteren kommer, øger fugten i grusunderlaget og algebelægningen risikoen for frostsprængninger. Det gør flisebelægningen endnu mere ujævn, og kan få fliserne til at revne.

Derfor bliver du snart nødt til at udskifte eller lægge et helt nyt lag fliser.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: 

Fliserens forlænger flisearealets levetid

Heldigvis kan du nemt blive algerne kvit med en omgang fliserens fra Fjordens Tagservice.

Vi bruger en miljøvenlig algegift, som dræber algerne, og får algebelægningen til at tørre ind, så den bliver vasket væk, når det regner.

Har algebelægningen vokset sig tykkere, skraber vi først belægningen af, og fjerner eventuelt mos og andre vækster, før vi behandler fliserne med algefjerner.

Når flisearealet er blevet helt fri for alger, kan vi også imprægnere fliserne, så vandet nemmere kan løbe af. Og fugten hurtigere fordamper. Det er også en god investering i flisearealets fremtid, hvis du får imprægneret det lige efter, fliserne er blevet lagt.

Få et uforpligtende tilbud fra Fjordens Tagservice

Hos Fjordens Tagservice tilbyder vi fliserens og imprægnering af fliser i hele Nordjylland og Midtjylland, herunder i blandt andet Hobro, Randers, Støvring, Viborg, Aalborg og Aarhus. Vi anvender miljøvenlige behandlingsformer, som sikrer dine blomster og andre planter mod at tage skade. Også selv om de står lige op til flisearealet.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på fliserens af dine algebelagte flisearealer – eller få foretaget en forebyggende imprægnering af fliserne.

Så kan du glæde dig til smukkere fliser, og et fliseareal som holder sig pænt og jævnt i mange år fremover.

Kontakt os for tilbud:

Tlf.: 29 93 89 99

E-mail: